Контакти За нас

 

За нас 

 

 

  "Ванила Травел" е партньор на големите туроператори "Тез Тур", "Бохемия", "Абакс" и др. От декември 2011 г. сме член на Българската туристическа камара.

          Ние като вас обичаме да пътуваме, да почиваме на приятни и красиви места, да правим хубави снимки и да споделяме незабравимите моменти с любимите хора. Затова работим много ентусиазъм и уважение към времето, желанията и парите на нашите клиенти. 

         Стремим се да бъдем гъвкави, кооперативни и най-вече отговорни. Всяко предложение за почивка, екскурзия, круиз или хотел е внимателно проверено и избрано с отговорността, че го предлагаме за най-близките си хора. Повечето оферти са изпробвани от екипа ни или от наши близки и приятели. Редовно следим отзивите и рейтингите, които туристите дават на обектите, защото няма нищо по-достоверно от споделеното мнение на пробвалите. Ще сме признателни, ако споделяте с нас Вашите коментари и впечатления, те са безценни. 

 

          Работим основно онлайн, защото не искаме да Ви губим времето и да „товарим” цените с допълнителни разходи. На Ваше разположение сме по мейл, телефон или за лична среща в удобно за Вас време и място. Всички документи (резервации, ваучери, билети, фактури, договори) ще Ви изпратим по мейл, или ще Ви предадем лично или по куриер. С нас е лесно и удобно. Приемаме плащания само по банков път (чрез онлайн банкиране и всеки банков клон).  Абонирайте се за нашия бюлетин, за да не изпуснете горещите оферти. С удоволствие ще Ви изпратим на аерогарата или пункта за отпътване с автобус и ще Ви съдействаме и ориентираме.

 

          Свържете се с нас ако имате нужда от консултация или съдействие, дори и да нямате намерение да купувате от нас. Ако не намирате на сайта ни любимия ви хотел или дестинация, пишете ни – ще направим всичко възможно, за да не Ви разочароваме.

 

 

 

          С уважение,

 

 

                                Екипът на Ванила Травел

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Още от тази категория: Пътеводител »

All rights reserved © 2011 Vanilla Travel Ltd. www.vanillatravel.bg