Крушунски водопади и Ловеч, 40 лв. 
Екскурзии по света Еднодневни Крушунски водопади и Ловеч, 40 лв.

Крушунски водопади

 

 

еднодневна екскурзия 

с автобус

 
 

Това е една от най-предпочитаните еднодневни екскурзии. Открийте с нас невероятната красота на Крушенските водопади. ще ви разходим и в Ловеч. Подгответе се спиращи дъха природни гледки. Гарантираме ви незабравимо преживяване и уникални снимки. Да тръгваме!

 

Програмата предвижда:

Отпътуване в 8:00 часа от площад „Александър Невски” (зад катедралния храм, от страната на улица „Оборище”) по маршрут София - Ловеч - Крушуна.

Крушунските водопади не са високи - около 15 м, но това, което ги прави уникални, са кристалната вода и свежата зеленина. Красивата водна каскада създава впечатление за екзотичен остров. Свободно време за разходка в парка на водопадите. Отпътуване за Ловеч. Пешеходна разходка в архитектурно-историческия резерват „Вароша”. Отлично запазенте къщи, музеи, църкви и уникалния покрит мост на Колю Фичето са съхранили духа на Възраждането. Възможност за посещение на етнографския музей Драсовата къща и отлично запазената крепост, откъдето се открива панорама към града.

Отпътуване за София в 16:30 часа. Пристигане на Александър Невски вечерта.

 

Запазете Вашето място сега!

 

 

Цена: 40 лв. на турист

 

Дати на тръгване: 14 април, 22 юни, 11 август, 27 октомври 2013 г.

Цената включва: транспорт, пешеходна обиколка на Вароша в Ловеч,екскурзоводско обслужване на български език, ДДС.

Цената не включва: входни такси за природния резерват Крушунски водопади (1 лв.), Етнографски комплекс в Ловеч (2 лв.), Исторически музей "Васил Левски" в Ловеч (2 лв.), Ловешката крепост (2 лв.); обяд, кафе и други напитки, разходи от личен характер.

Отстъпки:

1) Деца до 7 години (ползват самостоятелна седалка в автобуса) - 10 лв.

2) Деца и ученици до 18 години и студенти до 25 години - 3 лв.

Допълнителна информация:

1) Деца и ученици до 18 години трябва да бъдат придружени от възрастен.

2) За студенти до 25 години: При записване студентите трябва да предоставят студентски документ и да го носят в деня на пътуването. 

3) Застраховки не са включени в цената.

 

All rights reserved © 2011 Vanilla Travel Ltd. www.vanillatravel.bg