Контакти Пътеводител Безплатни турове по света
Безплатни турове по света  

Много харесваме и подкрепяме идеята за безплатни туристически обиколки на градовете по света. Екскурзоводите са доброволци, които работят към различни неправителствени организации с идеална цел. Обиколките се провеждат на английски, нищо не Ви струва, но високото качество на услугата е гарантирано. Ако сте доволни, можете да подкрепите организацията, която Ви е предоставила безплатния тур като дарите колкото можете.

Препоръчваме Ви да се запознаете с дейността на Free Sofia Tour и техните приятели по света.

 

 

 

На този линк можете да видите списъка с градовете по света, където се предоставя тази безплатна услуга. Ако сте група, добре е да се свържете с Вашите водачи предварително, за да са подготвени. Апелираме да бъдете точни на уговореното място и час за среща, от където ще започне обиколката. Не е нужно да казваме, че доброто отношение и културно поведение са задължителни.

И нека всеки от нас намери начин да върне добрия жест като направи дарение според възможностите си, или като разкаже за тези доброволчески активности на своите близки и познати, или просто като изпрати своите положителни мисли в подкрепа на доброволците, които отделят от времето си, за да представят своя град на туристите. 

 

Още от тази категория: « Венеция

All rights reserved © 2011 Vanilla Travel Ltd. www.vanillatravel.bg