Контакти Пътеводител Полезни съвети при избор на хотел

 

Полезни съвети

при избор на хотел

 

Независимо дали избирате хотел от пакет, програма или за самостоятелна резервация, имайте предвид следните няколко неща:

1. Обичайно настаняването в хотелите става след 14 часа, а напускането до 12 часа. Проверете това предварително, така ще можете да планирате по-добре времето си за път до съответния хотел.

2. Внимавайте за non-refundable hotel reservations - резервации, които не можете да отмените без да загубите цялата платена сума. Такава резервация ще Ви струва доста скъпо, ако Ви се наложи да я отмените или да промените датите.

3. Четете внимателно условията за отмяна на резервацията (cancellation policies), преди да я направите.

 

4. Когато сами правите хотелската си резервация он-лайн, стандартно ще получите мейл с потвърждение и номер на резервацията, името на хотела, вида стая, за колко човека е, датите на настаняване и отпътуване. Принтирайте този мейл и вземете разпечатката с Вас когато се настанявате. Не изтривайте мейла докато не завърши престоя Ви и приключите всички плащания по престоя си.

5. Колкото по-рано отидете в хотела в деня на настаняване, толкова по-вероятно е да Ви дадат стаята или апартамента, които най-пълно удовлетворяват изискванията Ви.

6. Имайте предвид, че обикновено цените на хотелите варират спрямо сезона, деня от седмицата, официални празници и др. Не е лошо да проверите и сравните цените на хотели от една категория в района, който ви интересува. Това ще Ви помогне да направите правилния избор.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

All rights reserved © 2011 Vanilla Travel Ltd. www.vanillatravel.bg